Een herkenbaar en sterk logo voor je bedrijf is een must! Help ons jouw nieuw logo ontwerpen.
Details
Met passie voor reclame en design bieden wij nog een hele reeks diensten aan voor uw offline communicatie
Details
Wij creëren frisse, trendy websites.
Details
We doen graag het beheer van uw social media kanalen.
Details
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Fotoshoot, bedrijfsfilm of social media video nodig?
Details
Heeft uw bedrijf behoefte aan waardevolle expertise maar u wilt iemand (tijdelijk) in huis? Waarom reken je dan niet op een freelancer.
Details

Onze diensten

Bij ons reclamebureau kan je terecht voor al jouw online en offline communicatie. Bère is gespecialiseerd in het maken van reclame op maat van jouw project. Bère spitst zich toe op het maken van een logo ontwerp, advertentie ontwerp, brochure ontwerp, ontwerp van verpakkingen en het ontwerpen van ander drukwerk. Maar ook voor het ontwerpen van jouw volledige website van webdesign tot webhosting ben je aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl?

We blijven trouw aan de vormgeving die je wilt of gaan samen met jou op zoek naar de stijl die het best bij jou past. De mogelijkheden zijn oneindig bij ons communicatiebureau. Zowel voor grote als kleine ondernemingen werpen we graag een creatieve blik. Samen zorgen we ervoor dat jouw visuele identiteit overeenstemt met wat je naar je klanten toe wil communiceren.

Laat ons samen van jouw zaak een beestig merk maken!

Onze werkwijze

Via een verkennend gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw project en uw verwachtingen. Wilt u zelf uw website gaan onderhouden, of wilt u dit door ons laten doen? Hoeveel bladzijden telt uw folder? Welke kleuren ziet u graag? Prangende vragen die ons kunnen verder helpen.

Offerte

Analyse

Na ons eerste gesprek volgt een offerte. Na deze goedkeuring en het eventueel betalen van een voorschot kunnen we beginnen aan de volgende belangrijke stap. Ondertussen is het aangeraden ons de nodige teksten, kleuren en foto’s te bezorgen.

We gaan op zoek naar wat er gebeurt in uw segment van de markt. Daarbij kijken we naar trends, naar concullega ’s en naar juiste font/kleur keuzes. Onze brainstorm en uw materiaal leiden tot de eerste voorontwerpen. Deze worden u digitaal afgeleverd. Na een verbeterronde komen we tot een globaal goedgekeurd ontwerp.

Research en ontwerp

Ontwikkeling

Na de goedkeuring van het ontwerp gaan we over naar het technische gedeelte van uw project. Bij webdesign gaat dat van het schrijven van code, het configureren van uw CMS systeem…. tot het instellen van uw SEO campagne. Bij drukwerk gaan we nu over naar het drukken van uw product, hierbij rekenen we gemiddeld op een wachttijd van 1 a 2 weken.

Daarna zetten we uw website live en wordt gevuld is met content Let wel, het is nodig om uw website steeds up to date te houden. Hiervoor kunt u zelf zorgen of gebruik maken van onze diensten. Aan u de juiste keuze. Indien u op regelmatige basis wijzigingen aanbrengt kan een onderhoudscontract of een Content Management Software pakket (kortweg CMS) een ideale oplossing bieden.

Oplevering, test & nazorg

Zin in een gesprek of een gratis offerte, contacteer ons!

+057 36 66 89